Afegir a favorits

LA BOTIFARRA

COM PREPARAR-LA 11 VEGADES
CHALENDAR, PIERRETE

IVA inclòs

Descripció
Al llarg dels anys, la botifarra ha esdevingut un ingredient bàsic de la cuina catalana ja que sovint forma part de guisats i de so pes, a més de ser lacompanyament obligat de les mongetes seques en la famosa recepta de les seques amb botifarra. Normalment, es co mpon de carn de porc, ou, sal, pebre negre i, de vegades, llardons: tot això semboteix en un budell ample, que acostuma a ser un tr os de lintestí gros del porc. Sovint, la botifarra sintegra en un plat de verdura i llavors es menja cuita/ però també es consumei x crua.

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsSD EDITORES
2017
20 pàgines
Format: Grapado
ISBN: 9788494611247
Idioma: CATALÁN
Il·lustrador: JOVER ARMENGOL, LLUISA
Matèria: Receptes

TEMES